Varma och trötta

Ännu en varm dag att minnas i höst. Ja värmen är härlig och får gärna stanna, måste bara vänja kroppen lite. Leo ligger mer eller mindre naken hela dagarna för att klara av värmen och det går bra. Skönt att han älskar att dricka vatten ur sin mugg, kan lätta kära svärmor om att lilleman även dricker ur nappflaska. Måste ha varit så att han inte tyckte om ersättningen för idag drack han gärna ur den. Så förhoppningsvis kan man ge något extra till han på kvällen, kanske en flaska välling ;) 

Planen för dagen var att leka på öppna förskolan, de hade öppet mellan 10-12 så 9.45 begav jag mig iväg med Varenne 9.57 hade Leo sjungit sig själv till sömns. Jaha blev en promenad istället, gick förbi gammla jobbet och pratade lite med dem innan vi kollade läget i parken. 

En trött Leo och en trött mamma har vilat massor under eftermiddagen. Morgan kom hem till en sovande familj som vaknade upp 30 minuter senare. Kyckling till middag för oss och gröt till lilleman. 
(null)


Nu väntar sängen på oss imorgon är Morgan ledig och ska passa Leo medans jag drar ut min tand. Ska faktiskt bli intressant. Känner ibland att jag kanske skulle blivit tandläkare. Kanske en kommande utbildning? 

avslutar med en bild på Leo och en av hans favorit lekar. Tog bort boken och under den hittade jag en super glad kille. 
(null)

Visa fler inlägg