Livet kan inte bli bättre

Ja vi är inte aktiva här alls men nu gör jag en liten instickare. Vår älskade fina Leo ligger just nu och sover men har lite små ljud för sig så eventuellt vaknar han snart. 

Att bli förälder har verkligen inneburit en omställning. Bilden som jag hade innan av att mysa runt hemma och sticka, virka och baka julgodis undertiden som Leo sover är inte riktigt vad vi upplever just nu. Sömnen ligger på minuskontot och jag sitter i stort sätt fast i soffan med en Mumsande Leo. Han är ett barn med god aptit och amningen fungerar super så jag ska inte klaga, viktkurva går mer eller mindre spikrakt uppåt så vi är nöjda och glada. 

Den förskönade bilden av föräldraskapet som man möter dagligen på bloggar och på instagram är precis vad det är, en försköning. 

Men trots att jag går runt i mjukiskläder som sitter halvtaskigt, har mörka påsar under ögonen och ser fram emot mitt sällskap av Malou som under de senaste veckorna diskuterat Metoo och annorlunda psykiska sjukdomar så är jag världens lyckligaste. 

Livet förändrades den 18 november och det har blivit tusen gånger bättre. Vist han väcker oss när han är hungrig och missnöjd och för stunden känns det tungt, men vad gör man inte för sina barn. Nattens hungriga skrik glöms snabbt när man för vakna på morgonen av en jollrande Leo som pratar med gosedjuren som hänger ovan för sängen i hans mobil. Det finns inget mysigare än en  nöjd och utvilad Leo som med glädje ligger kvar en stund och låter oss njuta. 

Vad mer kan man skriva, jag är så uppslukad och fokuserad på föräldraskapet att julen detta år får bli som den blir. Julpyntet består av julkyrkan, adventsstjärnor och stakar i fönstrens samt en adventsljusstake med egenmålade ljus. Men jag vet att det kommer fler jular och då ska vi slå på stort och lägga grunden för våra jultraditioner. Nästa år är Leo 1 år och lite mer än en månad, tänka sig! 

Avslutar med några bilder som ni antagligen redan sett men som man (iaf jag och Morgan inte kan få nog av)  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)



Visa fler inlägg