Sol i mer än sinnet

Ja herre va fint väder vi fått hittills. Dagens resmål blev Torekov. Efter gröt och lek tog vi bilen dit, Leo sov och vakande till precis när vi parkerat men somnade snabbt om när vi började gå. Semesterlivet blir lite mer på riktigt när man gör utflykter speciellt när man är bosatt i en lägenhet. Efter en promenad satte vi oss i solen och njöt med varsin kaffe i handen. 

(null)

(null)

(null)

Det kändes nästan som vi var utomlands solen stekte och våra språköron fångade upp både danska, tyska och engelska. Vi trodde först att tysken inte hade alla hästar hemma men registreringsskylten på bilen avslöjade hans påbrå och då föll poletten ner. 

Påvägen hem blev det ett stopp i Boarp för att köpa högrevsburgare och jag och Leo svängde in i i ladan. Vi köpte oss en vindsnurra som nu pryder vår balkonglåda. 

(null)

Nu har vi precis spelar Crash och svettats som bara den huu nerverna sitter utanpå ibland. Har en höjdskräckskänsla i benen när vi balanserar på broräcken, hoppar på plattformar fåglar och som flyttar sig i sidled. 

Snart sovdags men först lite gäspningar i soffan. 
Visa fler inlägg