Lite nytt

Idag har varit en flitig dag, älsklingen blev ju hemma idag med på grund av ryggen men det har inte hindrat oss från att fixa ordning här hemma. 

Dagen började med en springtur, jag springandes och Morgan på cykel. Riktigt skön runda. Efter frukost blev det. Veckohandling på maxi innan vi for hem för att börja städa och möblera om. Vi gick snabbt bet på vår första tanke om att göra sovrummet till vardagsrum i och vardagsrummet till sovrum. Det var vår soffa som precis som flera gånger tidigare satte stopp för våra planer. Den är lång och "fel" vänd. Men efter många turer kom vi fram till att det skulle bli bra om vår stora hylla flyttade in i sovrummet och Morgans datorhörna flyttade tillbaka till vardagsrummet. Så fick det bli. Noga som vi är så innebar möbleringen utrensning och damning av allt både i lådor och på hyllor. Efter mycket problemlösning i form av logistik   Var vi klara och allt på sin plats. Så här blev resultatet. 

Sovrummet 





Vardagsrummet 



Sen har det även hänt en rolig sak så här mitt i möbleringen. Jag stod i godan ro och dammade fönsterbrädan när jag får syn på något i Morgans kaktus, är det en stor rosa spindel? Nej det avfärdade jag snabbt. Det är ju en knopp.. Så kul och Morgan blev överlycklig. 




Nu får ni komma på besök och se vår lägenhet in real life.  
Visa fler inlägg