En trevlig vistelse i Markaryd

Idag är det jag, kära bloggläsare som skriver (Morgan). Vi delar ju trots allt denna bloggen och då är det väll inte mer än rätt antar jag... Nej jag skriver inte för att det är en skyldighet utan för att jag tycker dagen varit helt fantastiskt underbar, och känner därför för att skriva av mig lite.
 
Dagen även om den gick snabbt, har varit väldigt intensiv. Först bar det av från Laholm, efter jag lämnat av min kära Nathalie på jobbet, till Markaryd. Kom fram ca 12:00 skulle jag tro. Mor och far var ej hemma, utan kom först en timme senare, efter ett litet besök på sjukan. Där gick allt bra, och det är jag väldigt glad för!
Nästan direkt när dom kom hem bar det iväg till Mormor för at hämta ett stort, och väldigt tung skåp. Mycket fint var det, gjort av finaste masbjörk (hette det så?). Det pulade vi med en ett par timmar. Sedan var det fullt upp hemma, det var Helikopterflygning, kelande av kiiiisarna, en mycket god måltid, och härligt sällskap. Efter allt detta, bar det iväg en runda till kyrkogården för att hedra dom bortgångna. Det är alltid fint att gå där, och ännu finare just den här kvällen, när alla ljus är tända!
Sen bar det iväg mot Laholm igen, för att hämta upp min älskling, som jobbat så hårt hela dagen, medans jag roat mig...jaja ibland får det bli så. Även vi stack iväg till Kyrkan eller kapellet i detta fallet, där minneslunden ligger. VÄLDIGT fint har dom det där. Så fint att det till och med kommer en bild : Hoppas den syns bra. Det var lite mörkt, och vi ville inte använda blixten på kameran.
 
 
 
Visa fler inlägg