En tisdag i veckan

Nu sitter jag här vid köksbordet igen med en av mina favoritkillar på magen. Jakten på sömn har vi tillfälligt löst med att jag lägger mig när Morgan kommer hem istället för att stressa för att få till sömn när Leo sover. Natten har varit bra, även där får vi försöka hitta lösningar då rutin är ett främmande ord än så länge. I natt sov han i sitt näste mellan oss och sov gott där i 4 timmar i sträck så det känns bra. 

Vid 7.30 vaknade lilleman till och jag försökte köpa mig någon timmes sömn genom att amma i förhoppning om att han skulle somna om. När jag efter ca 15 min tyckte att han började slumra till hörde jag pruttljud följt av lite bajs. Jaha det var bara att försöka morna till sig för att byta blöjan. Tände lampan och fick se en pigg och glad gosse med stora ögon 😍 det fick mig att snabbt vakna till. Blöjan åkte av och när jag vänder mig om för att ta en ny blöja hör jag ett bekant ljud. Jag vänder mig snabbt och inser att Leo ligger och kissar, snabbt dit med ett papper. Det bekants ljudet var ljudet av en stråle som träffar golvet, Leo har nästan lyckats kissa ända in i köket. 

Ja nu börjar lunchen ta slut och Leo snusar fortfarande i bärselet. Vet inte vad dagen bjuder på sen lite lek med Leo och kanske en promenad vem vet. 

Förresten lunchen fick mig att minnas studenttiden, man tager vad man haver och inget ska gå till spillo.  (null)

Det ni ser i skålen är rester från tre måltider, ni ser korv från en middag med korv med bröd, pasta från helgens lunch med klasskompisarna samt såsen från lördagens kycklingfaijtas. 

Tack och hej från oss ❤️


Visa fler inlägg