Vad hittar vi på?

Hej alla fina och glada,

Hoppas att ni har det lika bra som
vi. solen skiner och då går det inte att göra annat än njuta. 

Vad har vi haft för oss då? 

Tordag, husvisning. Men det blev en kort visit på ett litet och slitet hus med en otrolig tomt. Istället styrde vi bilen mot Torekov och åt en glass i solen och bara njöt. 

Fredag, Morgan som tagit ledigt tog en cyklade en runda medans jag cirkulerade i Halmstad i körskolans bil. När jag snurrade in på parkeringen i Laholm var det bara att styra bilen mot Hovs hallar där vi skulle tillbringa fredag eftermiddagen. Hungriga var vi men med gott mod åkte vi mor Båstad, vi kunde ju äta något längst vägen. Men beslutsångeste slog till och helt plötsligt var vi vid Hovs hallar utan mat i magarna. Där serverades någon kyckling för endast 200 kr ;) vi gick en sväng och fy va fint det är. Det var varierat väder men för det mesta så stekte solen rätt rejält. Vi gick en runda och satte oss för att njuta av platsen 💕

Efter envar stund begav vi oss mot Torekov där vi köpte varsin korv. Bästa hände när Morgan skulle hämta korvarna i luckan. Han lyfte upp den ena och när han skulle ta den andra flög korven ner på marken. Han såg bra snopen ut där han stod och jag kunde inte låta bli utan brast i skratt. Hon i kassan var snäll och vi fick en ny korv. 

Lördag och jobb för min del, jobbigt när man gick dit och solen var så skön men när man någon timme senare tittade ut genom fönstret så kändes det ändå ganska bra. Dagen rullade på med mycket att göra, mycket mat och det var hungriga gäster som bara åt och åt. Positivt då var det ju gott iaf men jobbigt när man kämpar i motvind det blev en lång dag också kom hem runt 23.30. En trött Morgan låg i sängen. Jag som var uppe i varv tog körboken och brottades lite med den. Sen sov jag gott. 


Söndag och upp med tuppen, blev lite läsning och mys innan vi dukade fram god frukost. Sen gjorde vi oss iordning och körde till Halmstad, vi körde en del i stan innan vi besökte några butiker. Blev en del inköp. Bäst av allt blommor till balkongen. 

 



Kvällen bjöd på mer läsning och god middag: baconinlindad kyckling med risotto och stekt sparris. 

Ny vecka och nya tag. Jobb på sparrisen tisdag kväll och torsdag. Nattis och sparris på lördag och söndag. Examensarbetet ska väll vara klart fredag. Usch och fy lite nervigt. 


Kram och ha det bäst nu allihop ❤️

Visa fler inlägg