Ostmänniskorna

Är vi redan i mitten av veckan, vad hände med början? Har suttit med skolgrejer från tidig morgon till 16 någongång sen middag, slapp och sängen. Det rullar på helt enkelt. 


Lite nytt kanske har hänt, hmm ja vi har tvättat så äntligen lite rena kläder. Jobbfronten snurrar till sig och det finns så mycket att ta i beaktning. 

För övrigt, om ni hör att det gått runt två knäppgökar i Laholm så är det bara vi. Idag blev det promenad med en rygghaltande Morgan, roligt förresten är att han trots ryggont går snabbare än mig.. det var nämnligen så att jag sett i reklambladet att Coop hade billig ost, som student är det ok att ränna runt för att få det bästa priset så vi snörade på oss skorna och gav oss iväg. Men det var inte förrän vi begav oss hem som vi insåg att vi gick med osten i famnen som ett litet barn. För att göra det lite värre var såklart halva Laholm ute ;) men vi hade kul. 

Vad händer hos er? Juste förresten registrerade mig på körskola idag. Den 27 mars kör jag min första lektion! Känns som att det bara ska bli gjort. 

Kram dags för utslagningen i mästerkocken nu! 

Visa fler inlägg