Dagen är kommen

Då var dagen kommen, nedräkningen har pågått ett bra tag och längtan har varit stor. Morgan körde ifrån jobbet med en liten tår i ögat men samtidigt med stor glädje inför kommande sex veckor tillsammans hela familjen och sen det lediga året tillsammans med Leo. Måste säga att det känns lite vemodigt att veta att nästa gång någon av oss går till arbetet är det jag som snörar på mig skorna. Må vår son bli morgonpigg och vinka av mig alla dagar för jag kommer sakna den älskade lilla filuren alla timmar som jag är ifrån honom. Bästa bästa Leo åå usch blir lite ledsen när jag tänker på att jag inte får mysa runt med honom på dagarna, vist det har varit jobbigt och långtråkigt ibland men ååå som jag älskar honom. Kanske mår bra av att få längta efter honom. 
Aja inte mer om mina känslor nu. Morgan slirade in i en hyfsat städad lägenhet efter att ha haft kaos i några veckor. Dammsuga fick han tyvärr göra själv då vi turades om att duscha av oss veckan. Leo var på strålande humör och lekte på golvet med sina saker. 

Det blev dags för middag för oss alla tre och vår planerade räkmacka bytte form. Medans pappan fixade maten åt Leo flygande Kalle (en burkmat) som föll honom helt i smaken. Lagom tills vår middag var klar sov lilla pojken en lur. Här kommer en bild på våra "räkmackor" 
(null)

Räkorna fick vänta. Vi hade en underbar kväll och somnade i en varm lägenhet. 

Sent ska syndaren vakna säger man ju, och Leo är då ingen syndaren klockan 5 slog han upp sina ögon och jag nappade på den idéen. Det kändes som en härlig morgon, hela familjen var samlad. Morgan däremot hade små små ögon och tog varje chans att stänga dem. Frukost intogs och Leo sov en lite lur till innan vi styrde bilen till hallarna. Påvägen hade det skett en olycka och hoppas verkligen att allt gått bra. Hallarna bjöd på det ena och det andra Leo och Morgan fick lite nya kläder, Morgan hittade även ett par skor. Magarna knorrade och vi slog oss ner i deras food court. Leo åt medhavd risotto och jag har aldrig sett honom så nöjd under en måltid.

(null)

(null)

Morgan överraskade med pannbiff trots att det fanns hamburgare. 
(null)

(null)

Leo började bli trött så vi skyndade mot bilen men vi hann inte långt förrän Leo trots sittläge somnade. 
(null)

Det var tufft att handla en hel dag så Leo  sov sen i 3,5 timme. Vi hann handla på maxi och jag hann springa en runda. 
(null)

Har förberett lite ny mat till Leo, denna gång blev det currykyckling med blomkål, ärtor och ris vilken var en succé. För oss blev det räkmacka och jordgubbar, nu har vi precis slutat spela crash bandicoot. 
(null)

Nu blir det tandborstning och säng.

Vad morgondagen bjuder på vet vi inte än..  
Visa fler inlägg