Stranden och första semesterdagen

Igår, söndag, förbereddes fikakorgen innan Millan sladdade in på parkeringen. Vad hade hon med sig om inte en underbar symaskin, vi tackar otroligt mycket för den men är det någon som ångrar sig så säg till. Så otroligt vacker är den, ren och skär njutning. Nu ska det sys.

Efter lite prat och rundtur i lägenheten packade vi ner alla nödvändigheter och kylbagen fylldes med pizzabullar, kanelbullar, kakor och vattenmelon. Vi var förberedda för en heldag på stranden. Men något saknades, vi körde in på maxi och efter ett badbollsinköp satt pricken över i:et. Bilen styrdes mot skummeslöv och vi fann den perfekta platsen och slog upp våra solstolar. Efter en stund i värmen blåstes badbollen upp och vi skulle doppa oss. Morgan som tidigt konstaterade att han då rakt inte skulle bada om det inte var varmt stormade med stora kliv ut i havet. Jag som alltid vill doppa mig först försökte springa efter och det lönades sig. Morgan skulle precis vända sig om för att vara säker på att jag skulle se hans seger men då ligger jag redan i vattnet. Mohahahaha. Vi badade bra länge och stötte på en del maneter och dyligt. Sen blev det en stund i solen med påfyllning av energi. Mums.

En lyckad dag blev det och vi avslutade på topp med en glass i Båstad inköpt från en icke-serviceminded yngling. Se. Minglade vi med Societeten i Båstad och spanade på båtar och bilar inför framtiden.

Kvällen bjöd på middag på balkongen innan vi kröp till kojs.

När vi vaknade upp var vi som pånyttfödda! Idag är det semester wohoo efter att vi hade dragit oss en stund blev det frukost på balkongen. Morgan ringde komplett och sen gjorde vi iordning i akvariet innan vi åkte till gymmet. Morgan inledde passet lite otaggad men han kom på andra tankar när utmaningarna oss emellan haglade. Det blev en utmaning på crosstrainern, två med kettle Bell och en med roddmaskinen. Shit tungt men skönt pass.

Resten av denna första dagen har spenderats med packande. Imorgon bär det av till Stockholm. Vi hade planer på Torekov men myset hemma lockade lite mer än att åka iväg så vi tog en promenad i Laholm och snart vankas det middag.

Det var allt för idag.

Visa fler inlägg