Ledig helg innebär...

Denna helg är första helgen på länge som vi inte har haft några bestämda planer mer än att vi skulle ta det lugnt hela helgen. Två dagars rent slapp låg framför oss. 

Helgen startade i fredags när älsklingen hämtade mig på jobbet. Trots stängning var humöret på topp. Bilen styrde mot Maxi för inhandling inför helgens middagar. Väl hemma förbereddes kyckling fajitas och vi kröp ihop i soffan och tittade på breaking bad. 

Lördag och ögonen slogs upp runt 8 tiden. Bredvid mig ligger finingen och snusar, ligger kvar en stund innan jag smiter upp och förbereder inför morgonens frukost. Idag blir det scones till Melodikrysset. 
(null)

Lördagen rullade på men inte blev det en massa slapp utan istället blev det storstädning i sovrummet, vi hittade till och med damm på väggarna. Morgan sprang ut på en löprunda, en runda helt i motvind. Lördagen bjöd annars på tvätt och avslutades med en tacomiddag till nya pirats of the caribbean. 

Söndag och lycka när man tror man vaknar 7.40 och klockan är 6.40. Runt 8 var vi båda vakna och bestämde oss för att få veckans handling gjord. På Maxi ekade det tomt och handlingen gick smärtfritt. 
Hemma fylldes kyl och skafferi med mat och sen blev det frukost. Eftersom det är söndag kan man tro att lugnet infann sig och att vi placerade oss i soffan pillandes navelludd. Men nej då det fanns projekt som lockade. Vi fick en oljeljuslykta från mamma och pappa i förlovningspresent och vi stötte på lite strul när vi skulle montera den så den har aldrig kommit upp. Men plötsligt händer det, vi gav oss tusan på att försöka allt vi kunde komma på. Helt plötsligt står vi där och tittar på ljuslyktan som nu sitter på väggen. Projekten tog inte slut, två hyllor som var tänka i badrummet hoppade även dem upp på väggen i vardagsrummet. Vi är super nöjda med uppfräschningen av vardagsrummet. 
(null)

(null)

(null)

Det blev även en del gjort i köket idag vi har gjort en tacopaj, bakat bröd och en äppelpaj som jag ska ha med till jobbet. Sen gjorde vi en efterlängtad maträtt: PORTERSTEK 👌🏻 (null)

(null)


Nu är helgen summerad, men det var ju ett tag sen vi bloggade och bara för att det inte skrivits här har det hänt lite saker. 
Vi har hämtat vagnen 
(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har tvättat bebiskläder, kokat napp och börjat förbereda förlossningsväskan. 
(null)

(null)

Morgan har myst runt i sinna sockor 
(null)

Jag har även haft en myshelg i Gävle med familjen
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har även varit i Lysekil, dessvärre ingen bild därifrån. 

Nu tackar vi för den här gången och fortsätter vänta på knotten som rör sig där inne ❤️
(null)


Visa fler inlägg