Påsken som var..

Då var det vår tur att sammanfatta påskhelgen. Vi är lite sena med uppdateringenmen det är endast för att vi inte vill bryta den trend som vi skapat. 
Långfredagen bestod av jobb för min del och avslappning för Morgans del. Något som han är otroligt välförtjänt eftersom han jobbat sent skift hela veckan. Min dag var trots jobb väldigt härlig, våffeldagen lockade fram våffelmonstret på förskolan. När klockan slog 17.15 svängde vår bil upp på parkeringen och jag tog min väska och vi påbörjade resan till Markaryd för att njuta av en påskhelg. Vi möttes av en härlig stämmning precis som vanligt, bordet dukades upp och fylldes av påskmat. Kvällen bjöd sen på mys och frågesport. 
Påsken rullade på, Millan åkte till Växjö och vi fortsatte påsken med ett besök till Annes kuriosa. Inspirationen var otroligt, så mycket fina saker som man ville ha. Men med en lägenhet som redan är full så fick plånboken ligga kvar i fickan. Hem till Markaryd igen där det blev kaffe och kladdkaka innan vi plockade fram grillen. Årets första grillning bjöd på korv med bröd, kändes lagom mättsamt eftersom man fortfarande var mätt. Annat som hänt under påsken är att bilen fått en ny in- och utsida samt en promenad där vi mötte en liten kopparorm.
Nu är våra batterier laddade, solen har skinit och D-vitaminerna har bildats. Vågar man säga att våren är här? 
 
 
Visa fler inlägg