Första advent

Då var det söndag och äntligen är det första advent.. Julen är på intåg och allt är bara fint.. Vi började dagen med en frukost där vi tände första ljuset.. 

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent 

Jag (Nathalie) har jobbat även idag, vädret har bjudit på det mesta allt från sol till hagel med inslag av åska.. Morgan hämtade upp mig vid 17.30 och vi körde till ica för att inhandla till dagens middag samt det nalkande lussebullsbaket.. Det bjöds på ugnsbakad falukorv som morgan lagade medans jag gjorde degen.. Så här blev resultatet.. Ska säga att det kanske inte ser mycket ut för världen men ååå så gott det var.. Riktig husmans kost :) jag var tveksam till en början men mums! Morgan introducerade även lingonsylt till detta vilket också var en stor överraskning.. 


Degen jäste klart och det var dags för att baka lussebullar. Med julmusiken på började vi skapa dessa gyllene bullar. Så goda de blev! 


Nytt för detta år är att vi har gjort två adentsljustakar. En i köket för att fira in under frukosten och en i vardagsrummet. Den i vardagsrummet består av fyra Blockljus där jag och Morgan har dekorerat två var med vaxfärg. Det har varit super mysigt att sitta och måla dessa ljus tillsammans och resultatet är bara helt underbart ❤️Idag tändes morgans första ljus. 



Vi avnjut varsin lussebulle på kvällen. Kameran ville inte mer så därav den den gröna färgen.. 



Tack för oss nu har vi en underbar vecka framför oss! 
 
Visa fler inlägg