Underbar dag

Livet rullar på och dagarna lika så! Men idag stannar vi upp för att tänka lite extra på all den kärlek som finns runtomkring oss. Tänk vad härligt det är, vi är lyckligt lottade med två underbara familjer. Tänker man på mig och Morgan är det delvis ett under att vi idag bor ihop, man har gått igenom mycket men tror det handlar om ödet på något vis. Vi är iaf otroligt lyckliga tillsammans och han är kärleken i mitt liv. 

Vad har vi då gjort idag? Skola och jobb fram till 16, jag hann lägga mig en stund på sängen. Lyckades somna och vaknade med ett ryck när klockan var 16.45 och Morgan som alltid är hemma 16.35 var fortfarande inte hemma. Precis när jag ska ringa honom ser jag vår fina bil svänga upp på parkeringen utanför. Usch många tankar hinner snurra men där var han. In kommer sen Morgan med en bukett blommor. Åå glad blir man ❤️

Sen styrde vi mot Mellbystrand för en promenad längst havet, vi hann precis ner till stranden när solen gick ner. Fördelarna med att gå en promenad är kvalitetstiden som man får tillsammans, bara gå där och prata strunt, utmana varandra i att stå på ett ben på en varsin påle och planera och drömma om framtida husköp.  I träffade även på tre rådjur som vi fångade på bild dock väldigt suddigt ;) 

Man kan inte annat än älska såna här dagar. Imorgon är det skola och jobb som vanligt, följt av ugnssteks falukorv, 20.00 är det sen Johan Rheborg på Stadsteatern i lilla Laholm och vi har bokat biljetter :) skojigt värre. 


Nej dags att krypa ner under täcket och få sin skönhetssömn. 

Visa fler inlägg