Skånehelg!

Hej och hopp, här kommer ett inlägg. Tänka sig va?
Det är skribenten Morgan som är i farten igen.
Tänkte jag skulle summera den fina helgen som var!
 
Fredag: Kommer hem till min älskade Nathalie. Hon är så fin som bara hon kan vara :)
Duschar, dammsuger lite (som vanligt), vattnar blommer, hjälper till det sista med packningen och "SWOSH". Iväg! Det väntar en färd på ca 11 - 12 mil till Lund eller som dom säger där nere (Loun).
Alltid lika mysigt att köra ner där för man vet hur jäkla kul man kommer ha. Bilen fylldes med KENT och diverse annan musik innan vi strax innan 19 kom fram till det maka paret:)
 
Vi väkomnades, vi minglade och mig (Morgan) tog det ca minuten innan jag hittade en liten skål med godis. Tryckte säkert i mig ett hekto innan maten. Bra va?
Maten bestod av TACOS. Lätt att laga, och alltid lika gott. Detta avnjöts för min del av några öl som Nathalie hade köpt med sig. Resterande tror jag tog en blanding av både vatten, vin och öl.
 
Efter detta mys så spelade vi sällskapsspel, sedan intog vi tv.n och såg lite youtube samt gamla klipp på mig och Millan när vi var små. Så knasiga vi var. Minst sagt. "Nej Morgan, Morgan nej, inte så Nej" lyder ett av citaten som liksom hela tiden återkom i klippen. Har man inte sett det är det inte så kul, men alla som såg det förstår säkert. Vi tog natt någon gång vid 24 snåret!
 
Lördag: Festlig frukost i form av scones och kaffe, mycket kaffe. Det behövde verkligen jag, för jag var minst sagt segstartad (vilket även de andra konstaterade), men efter en halv liter svart guld blev det bättre. Vi spelade sällskapaspel och innan man hann blinka så var klockan 16 och vi var tvungna att ge oss av mot Malmö för vi skulle ju gå på "Kinky Boots" med bland annat lill-Weise. En mycket bra show, men mycket skratt, bra sång, och en skön inställning till livet i sin helhet. En jargong som löd som en röd tråd genom hela showen var att man ska ta vara på den man är och vara stolt över det!
Efter detta spektakel drog vi vidare med buss till T-BONE. Ett asnajs ställe som serverade allt möjligt med kött i :)
Mitt sällskap valde burgare med diverse tillbehör medans jag själv valde Faitas gjord på ryggbiff. Smarrigt!
Det blev mycket skratt och flum. För flummigt för att kanske ta så här "in public" så det för bli via voice när vi ses istället.
Även denna kväll blev sen, och sängen intogs nog inte förän vid 01 tiden.
 
Söndag: Hemresa stod på agendan, men först en sovmorgon, följt av en härlig frukost och lite soppa till bilen.
Vi var hemma strax efter 12 på efttermiddagen.
 
Måste bara säga TACK från oss båda för en som vanligt mycket rolig och trevlig helg med mycket att blicka tillbaka på. Här kommer nu några bilder från helgen. Allt från Olympia stadion i Malmö till oss själva: Enjoy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg